Brugte tyske biler i verdensklasse

Krabbe Invest henter alle vores brugte biler i Sydtyskland. Grunden hertil er simpel: I det sydlige Tyskland er klimaet helt perfekt, når det gælder biler. Der er ingen salt, hverken i luften eller på vejene. Den relative lave luftfugtighed gør også, at bilen bevares helt perfekt. En brugt bil fra området med fx fire år på bagen og 70.000 kørte kilometre, står derfor præsis som da den forlod fabrikken.

De tyske biler er derudover også kendt for deres ekstremt store udstyrsniveau, som faktisk er væsentligt højere end man finder i tilsvarende bil i Danmark. Den tyske mentalitet gør, at man gerne vil investere i en ordentlig bil. Derudover bliver en sydtysk bil også passet og plejet efter alle kunstens regler. Det er derfor let for os at finde en bil, som har alt i udstyr og som er blevet serviceret på autoriseret værksted. 

Alt dette er med til at sikre dig, den absolut bedste kvalitet. 

 

Vi klarer alt papirarbejdet

Når en bil skal til Danmark, er der altid en masse papirarbejde, der skal være i orden. Som kunde hos Krabbe Invest, er det dog ikke noget du skal bekymre dig om. Vi varetager alt papirarbejde i forbindelse med importen. Vi sørger naturligvis også for alt det praktiske i forbindelse med afgift, FlexLeasing, eller almindelig leasing. Hos Krabbe Invest er der ingen skjulte overraskelser.

 

Din bil - din tryghed

Hos Krabbe Invest ønsker vi kun at sælge biler, vi kan stå inde for. Vi udvælger derfor altid brugte biler med størst mulig omhug og grundighed. Det er din tryghed for, at du får en bil der er i orden. Alt andet vil vi simpelthen ikke være bekendt. Vi henter selv biler hjem i udvalg - men - har du specielle ønsker, kan vi hente lige netop det, du søger. Det kan være krav til en speciel farve, den helt rigtige motor og det helt rigtige udstyr. Vi tager gerne en snak om, hvad lige netop du kunne tænke dig. 

 

Specialbiler

Ønsker du at få en bil, der skiller sig ud fra mængden, er Krabbe Invest din forktruekende samarbejdspartner. Vi tager os gerne god tid, med at finde lige netop den bil du søger. Om det er en specialbygget amerikansk muskelbil eller en veteranbil der står som ny, har Krabbe Invest tiden og ekspertisen til at skaffe den hjem til dig. Kontakt os allerede i dag, så vi ved, hvad vi skal holde øje efter til dig. 

 

Hvorfor vælger du Krabbe Invest Handel?

 


kvalitet for pengene

Top KLAR Biler

kundeminded

 

Læs om VORES KONCEPT >

Brug for en forsikring?

eller ring på: 97 10 15 36


hosting: Vizuall.dk