Vores kvalitet

Brugte tyske biler i verdensklasse

Hos Krabbe Invest Handel henter vi stort set alle vores brugte biler i Sydtyskland. Grunden hertil er simpel: I det sydlige Tyskland er klimaet helt perfekt, når det gælder biler. Der er ingen salt, hverken i luften eller på vejene. Den relative lave luftfugtighed gør også, at bilen bevares helt perfekt. En brugt bil fra området med f.eks. fire år på bagen og 70.000 kørte kilometre, står derfor præcis som da den forlod fabrikken.

De tyske biler er derudover også kendt for deres ekstremt store udstyrsniveau, som faktisk er væsentligt højere end man finder i tilsvarende biler i Danmark. Den tyske mentalitet gør, at man gerne vil investere i en ordentlig bil. Derudover bliver en sydtysk bil også passet og plejet efter alle kunstens regler. Det er derfor let for os at finde en bil, som har alt i udstyr og som er blevet serviceret på et autoriseret værksted. 

Alt dette er med til at sikre dig den absolut bedste kvalitet. 

Vi klarer alt papirarbejdet

Når en bil skal til Danmark, er der altid en masse papirarbejde, der skal være i orden. Som kunde hos Krabbe Invest Handel, er det dog ikke noget du skal bekymre dig om. Vi varetager alt papirarbejdet i forbindelse med importen.

Vi sørger naturligvis også for alt det praktiske i forbindelse med afgift, FlexLeasing eller almindelig leasing. Hos Krabbe Invest Handel er der ingen skjulte overraskelser.

Din bil - din tryghed

Hos Krabbe Invest Handel ønsker vi kun at sælge biler vi kan stå inde for. Vi udvælger derfor altid brugte biler med størst mulig omhu og grundighed. Det er din tryghed for at du får en bil der er i orden. Alt andet vil vi simpelthen ikke være bekendt.

Vi henter selv biler hjem i udvalg – men hvis du har specielle ønsker, kan vi finde lige netop det du søger. Det kan være et krav til en speciel farve, den helt rigtige motor eller det helt rigtige udstyr. Vi tager gerne en snak om hvad lige netop du kunne tænke dig. 

Specialbiler

Ønsker du at få en bil, der skiller sig ud fra mængden, er Krabbe Invest Handel din foretrukne samarbejdspartner. Vi tager os gerne god tid, med at finde lige netop den bil du søger. Om det er en specialbygget amerikansk muskelbil eller en veteranbil der står som ny, så har Krabbe Invest Handel tiden og ekspertisen til at skaffe den hjem til dig.

Kontakt os allerede i dag, så vi ved, hvad vi skal holde øje med, til dig.

Hvorfor du skal vælge Krabbe Invest Handel

Kvalitet for pengene

Topklargjorte biler

Kundeminded

VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER