Flexleasing er din genvej til en ny bil

 


Danmark er et af de dyreste lande at købe biler i. Det skyldes vores høje afgifter. En måde, hvorpå man kan håndtere denne afgift er FlexLeasing.

Når man importerer en bil, sættes afgiften af SKAT. Denne afgift kan man vælge at dele op i mindre "afdrag" - dette kaldes FlexLeasing. Du skal derfor ikke betale den fulde afgift på en gang, men kan derimod vælge at dele den op i mindre bidder.

Desværre er det ikke tilladt for privatpersoner, at eje en bil der FlexLeases. Derfor skal du som privatperson, benytte et leasingselskab. Det er her Krabbe Invest kommer ind i billedet.

Hos os får du en samlet månedlig udgift, bestående af:

  • FlexLeasing
  • Afdrag på evt. billån

I modsætning til en almindelig leasingaftale, er det rent faktisk din egen bil, du betaler af på. Præcis som var det en bil med fuld afgift, der betales af på, ejer du selv bilen, når den er betalt ud.
Du kan derfor til hver en tid vælge at betale dit billån ud, og stå med din egen bil uden afgift. Du kan derudover også vælge at betale den resterende afgift, og stå med din egen bil på danske plader.

En FlexLeasing aftale hos Krabbe, forløber som regel over fire år. Når den periode er udløbet, kan du vælge at genforhandle din flexleasing aftale, eller betale den resterende gæld i bilen og den resterende afgift.

Krabbe Invest laver FlexLeasing gennem Krone Kapital. Krone Kapital har til huse i Nykøbing Mors, og er et af de førende, når det gælder FlexLeasing. De lægger lige som os stor vægt på den gode service og den gode dialog. Vi er en lokal virksomhed, der meget gerne samarbejder med andre lokale virksomheder. Så kan vi levere et produkt, vi alle kan være stolte af. 

 

Hvorfor vælger du Krabbe Invest Handel?

 


kvalitet for pengene

Top KLAR Biler

kundeminded

 

Læs om VORES KONCEPT >

Brug for en forsikring?

eller ring på: 97 10 15 36


hosting: Vizuall.dk