Flexleasing

Flexleasing er din genvej til en ny bil

Er du på udkig efter en fleksibel og økonomisk måde at lease en bil på? Så er flexleasing måske den rigtige løsning for dig!

Hos Krabbe Invest tilbyder vi flexleasing af biler, til både private og erhvervskunder i området omkring Thisted, Skive, Holstebro og Fjerritslev.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing af bil er en form for leasing, hvor du betaler en fast månedlig ydelse, for at bruge en bil i en bestemt periode.

Forskellen mellem flexleasing og almindelig leasing er, at du som flexleasing-kunde selv står for forsikring, vægtafgift og eventuelle reparationer på bilen.

Du kan også selv vælge, om du vil købe bilen efter endt leasingperiode.

I modsætning til flexleasing kan vi ligeledes tilbyde privatleasing, hvor du ikke har muligheden for at købe bilen efter periodens udløb, men samtidig, heller ikke skal stå til ansvar for reparationer og vedligeholdelse af bilen.

Flexleasing af bil

Hos Krabbe Invest, tilbyder vi flexleasing af en bred vifte af forskellige bilmærker og modeller. Vi har alt fra små bybiler til store luksusbiler, så der er noget for enhver smag.

Vores erfarne team kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til dit flexlease behov.

Hvorfor vælge Krabbe Invest?

En flexleasing aftale hos Krabbe Invest, forløber som regel over 1-2 år, da der er et stort fald i afgiften fra år til år, og deraf en lavere månedlig ydelse. 

Når perioden er udløbet kan du vælge at genforhandle din flexlease aftale, sælge bilen tilbage til os, eller sælge bilen til hvilken som helst anden bilforhandler. (Bilen er ganske attraktiv da den står uden afgift).

Dine fordele hos Krabbe Invest:

  • Vi har stor erfaring med leasing og kan tilbyde professionel rådgivning.
  • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og fleksible leasingaftaler.
  • Vi har et bredt udvalg af biler, så du kan finde en bil, der passer til dit behov og budget.
  • Vi har en god beliggenhed og dækker området omkring Thisted, Skive, Holstebro og Fjerritslev.
  • Vi sørger for en problemfri leasingproces og sikrer, at du altid har en pålidelig bil til rådighed.

Det er også muligt at betale den resterende værdi på bilen samt retsafgiften.

Krabbe Invest Handel, laver flexleasing gennem Krone Kapital og Global Car Leasing. De lægger lige som os, stor vægt på den gode service og den gode dialog.

Vi er en lokal virksomhed, der meget gerne samarbejder med andre lokale virksomheder. Så vi kan levere et produkt, vi alle kan være stolte af.

Vi samarbejder selvfølgelig med finansieringsselskaber efter dit ønske.

Kontakt os i dag for en leasing aftale

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores flexleasing muligheder, eller ønsker at få en konkret pris på en leasingaftale, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 10 15 36, eller via e-mail info@krabbeinvesthandel.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din drømmebil til en fordelagtig pris!

krone-kapital-logo
global-car-leasing

VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER