Alm. leasing

Almindelig Leasing - til dig,
der ikke ønsker overraskelser

Hos Krabbe Invest Handel, kan du også vælge at lease din bil. Når du leaser en bil, betaler du en førstegangsydelse, og herefter betaler du så en månedlig pris. Når man leaser en bil, ejer du aldrig bilen – men – du har brugsretten over den.

Mange vælger at lease en bil, fordi de ønsker en fast månedlig ydelse uden overraskelser. Når du leaser en bil, er der i den månedlige ydelse inkluderet:

  • Leasing
  • Forsikring

Den månedlige ydelse, baseres ud fra dit kørselsbehov. Kører du langt, får du en højere månedlig ydelse, end hvis du kører mindre. Ændrer du pludselig kørselsbehov, kan leasingaftalen altid udvides – eller – du kan tilkøbe ekstra kilometer, når der er behov.

Krabbe Invest Handel laver Leasingaftaler gennem Krone Kapital. Krone Kapital har til huse i Nykøbing Mors, og er et af de førende, når det gælder FlexLeasing. De lægger lige som os stor vægt på den gode service og den gode dialog. Vi er en lokal virksomhed, der meget gerne samarbejder med andre lokale virksomheder. Så kan vi levere et produkt, vi alle kan være stolte af.

Vi samarbejder selvfølgelig med finansieringsselskaber efter dit ønske.

krone-kapital-logo
global-car-leasing

VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG PRISÆNDRINGER